19 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Αναβαθμίζονται ενεργειακά τα διδακτήρια του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Τυρνάβου


Ξεκινούν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης των έργων «Ενίσχυση ενεργειακής απόδοσης 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου» και «Ενίσχυση ενεργειακής απόδοσης Γενικού Λυκείου Τυρνάβου» προϋπολογισμού 658.000 ευρώ και 733.000 ευρώ αντίστοιχα. Τα έργα χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020. Δικαιούχος και Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Τυρνάβου.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από ένα βραβευμένο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενεργειακών αναβαθμίσεων δημοσίων κτιρίων δίνει τη δυνατότητα του εκσυγχρονισμού των σχολικών μονάδων, επενδύοντας σε διαγενεακά έργα, που αφήνουν πίσω τους μέλλον» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014- 2020 αξιοποιούμε ευρωπαϊκούς πόρους και εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου και του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου, αποδίδοντας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, λειτουργικά, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον σχολικά κτίρια» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Source link

Facebook