19 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Μαγνησία: Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του ΚΙΝ.ΑΛ.


Συνεδρίασε χθες, 3 Μαΐου, στα γραφεία της Ν.Ε. Μαγνησίας η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, με τη συμμετοχή της Γραμματέα και μέλος της Κ.Π.Ε., Φούλης Τσιώμου και των μελών της Κ.Π.Ε., Μαρίας Γίτση, Δημήτρη Κουτσούκο και Δημήτρη Τσιμπανάκο.

Στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης, με βάση την εγκύκλιο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, την Κυριακή 8/5/22 από 7 π.μ. έως 7 μ.μ., θα γίνει η ανάδειξη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού, των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων και θα εκλεγούν οι αντιπρόσωποι για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 20-22 Μαΐου, στο οποίο θα αποφασιστεί, κατόπιν ψηφοφορίας, και το όνομα της παράταξης.

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και τους συνέδρους κατατίθενται ηλεκτρονικά μέσω φόρμας που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής (https://kinimaallagis.gr/aitisi-8maiou), είτε με email που θα αποστέλλεται στο ekloges8maiou@gmail.com μέχρι  και σήμερα, Τετάρτη 4/5/22 και ώρα 14:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία έχουν τα μέλη του Κινήματος τα οποία μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για κάποιο όργανο (Ν.Ε, Τ.Ο) να θέσουν υποψηφιότητα για αντιπρόσωποι στο συνέδριο ή και τα δύο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν τα μέλη του Κινήματος και όσοι εγγραφούν την ημέρα των εκλογών προσερχόμενοι στη διαδικασία.

Για το συνέδριο θα εκλεγούν 53 σύνεδροι στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και 4 στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων.

Τα εκλογικά  κέντρα που θα λειτουργήσουν στο Ν. Μαγνησίας είναι τα εξής:

Δήμος Βόλου 

Βόλος Εργατικό Κέντρο με 3 εκλογικά τμήματα

Νέα Ιωνία Μεταξουργείο

Αγριά Δημοτικό Κατάστημα Αγριάς

Δήμος Αλμυρού

Δημοτικό Κατάστημα Αλμυρού.

Δήμος Ρήγα Φεραίου

Βελεστίνο  Κ.Ε.Π Βελεστίνου

Στεφανοβίκειο στο ΚΕΠ Στεφανοβικείου

Δήμος Ζαγοράς –Μουρεσίου 

Ζαγορά Δημοτικό Κατάστημα Ζαγοράς

Δήμος Νοτίου Πηλίου

Αργαλαστή ΚΕΓΕ Αργαλαστής.

Σποράδες

Σκιάθος Σχολικό συγκρότημα Σκιάθου

Σκόπελος Ξένια Σκοπέλου

Αλόννησος Δημοτικό Κατάστημα Αλοννήσου.Source link

Facebook