27 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ξεκινάει την Κυριακή το 7ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας με την «Συνωμοσία Της Κατσίκας!» στον Μύλο του Παππά


Την Κυριακή 8 Μαΐου ξεκινάει το 7ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα και το Μουσείο Κούκλας, με μια παράσταση κι ένα εργαστήριο, στον Μύλο του Παππά.

Το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου και περιλαμβάνει παραστάσεις κουκλοθεάτρου για μικρούς και μεγάλους, θέατρο δρόμου και εργαστήρια κατασκευής κούκλας, έκθεση κούκλας και ξεναγήσεις στο Μουσείο Κούκλας, προβολές, βίντεο – αφιέρωμα στους αείμνηστους Σοφία Φουτζοπούλου και Κώστα Χατζηανδρέου που δημιούργησαν τον Δημοτικό Κουκλοθίασο Τιριτόμπα το 1984 και μέχρι σήμερα έχει υποδεχτεί στην αγκαλιά του αμέτρητα παιδιά.

Το Κουκλοθέατρο στον Μύλο προσκαλεί τους μικρούς του φίλους και ο μαγικός κόσμος του θα ξετυλίξει τα μυστικά των πιο απίθανων πλασμάτων των παραμυθιών και του θεάτρου κούκλας.

Κυριακή 8/5/2022

«Η Συνωμοσία Της Κατσίκας!»

Παράσταση

Κουκλοθέατρο Κρήτης

Χώρος: Κουκλοθέατρο στον Μύλο/ Δύο μόνο παραστάσεις/ ώρες 11:30 & 17:30

Το κουκλοθέατρο Κρήτης έρχεται με τη νέα παραγωγή του “Η Συνωμοσία Της Κατσίκας!”.

Ένα έργο γεμάτο χρώματα, δράση, τραγούδι, φράουλες και περιπέτεια!

Ο Θωμάς και η Μαρίκα-Κατσίκα, δυο αχώριστοι φίλοι, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο ψάχνοντας την Άνοιξη. Ο μοναδικός λόγος; Οι φράουλες! Όταν όμως φτάνουν στην άγνωστη χώρα της Παρδαλομυγίας βρίσκονται μπροστά σε μια απίστευτη περιπέτεια…

Θα γίνουν θεατές σε μια στρατιωτική συνωμοσία που οργανώνεται ενάντια στο παλάτι και τον Βασιλιά. Οι μόνοι που το μαθαίνουν αυτό, είναι ο Θωμάς και η Κατσίκα. Σε μία ξένη χώρα, ολομόναχοι οι δυο φίλοι, ετοιμάζονται να φύγουν ώσπου θα βρεθεί μπροστά στο δρόμο του Θωμά η πανέμορφη Πριγκίπισσα. Και ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος!

Θα καταφέρει ο Θωμάς να την παντρευτεί; Πρέπει όμως να νικήσει τον Βασιλιά σε μια παρτίδα σκάκι. Αλλιώς; Θα χάσει τη ζωή του.

Και φυσικά, πρέπει να προλάβει την εξέγερση των στρατιωτών γιατί κινδυνεύει το παλάτι!

Και κάτι ακόμα… Τί ρόλο θα παίξουν οι μύγες σε μία χώρα γεμάτη από δαύτες; Τη λύση θα τη δώσει η Μαρίκα-Κατσίκα με το πολυμήχανο σχέδιο μιας τέλειας, δικής της, συνωμοσίας.

Είσοδος 3 ευρώ με κράτηση θέσης.

Για κρατήσεις: Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα 2410251657 / 6989460969, Ιnbox Messenger fb Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα, Γεωργιάδου 53, Μύλος του Παππά.

«DEE JAY PUPPETS»

Εργαστήριο

Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα

Χώρος: Προαύλιο Μύλου του Παππά/ ώρες 19:30-21:00

Κατασκευάζουμε φανταχτερές κούκλες-μπαλόνια και χορεύουμε στους ρυθμούς των Dee Jay της Λάρισας, στο PARTY του Συλλόγου Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας στο προαύλιο του Μύλου.

Τα υλικά κατασκευής παρέχονται δωρεάν.

Είσοδος ελεύθερη.Source link

Facebook