20 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Πέθανε ο 28χρονος που είχε τραυματιστεί βαριά από έκρηξη στο εργοστάσιο ξυλείαςΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022, 12:57

Γρεβενά: Πέθανε ο 28χρονος που είχε τραυματιστεί βαριά από έκρηξη στο εργοστάσιο ξυλείας

Ο 28χρονος που είχε τραυματιστεί βαριά από την έκρηξη στο εργοστάσιο ξυλείας στα Γρεβενά την Τετάρτη, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Ο άτυχος εργαζόμενος έφερε εγκαύματα και είχε εισπνεύσει καπνό που δημιούργησε και εσωτερικά εγκαύματα, από την έκρηξη στο εργοστάσιο ξυλείας στα Γρεβενά που σημειώθηκε την Τετάρτη, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 5 Μαΐου παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου είχε διασωληνωθεί.

Μετά από εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών, το προανακριτικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέλαβε τη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στην έκρηξη και στον θάνατο του 28χρονου στο εργοστάσιο της εταιρείας «Alfa Wood Πίνδος ΑΕΒΕ» στα Γρεβενά.

Επιτροπή από πραγματογνώμονες, αποτελούμενη από δύο μηχανολόγους, έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό και έναν χημικό μηχανικό, θα συντάξει το σχετικό πόρισμα ύστερα από διεξοδική έρευνα που θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Επιμέλεια: Γιώργος Στογιάννος


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022, 13:08Source link

Facebook