21 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο 12χρονης στην ΠάτραΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, 01:49

Θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο 12χρονης στην Πάτρα

Αιφνίδιος θάνατος με άγνωστη μέχρι στιγμής αιτιολογία καθώς το παιδί δεν έπασχε από κανένα νόσημα, είναι o θάνατος της 12χρονης που έσβησε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και την πόλη ολόκληρη.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 5 το πρωί, όταν το παιδί εντοπίστηκε από τη μητέρα του στο κρεβάτι του χωρίς αισθήσεις (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδείξεις επιθανάτιου ρόγχου). Επικράτησε πανικός και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα διακομίζοντας  τη 12χρονη στο νοσοκομείο του Ρίου όπου σήμανε αμέσως συναγερμός με τους εξειδικευμένους γιατρούς της μονάδας εντατικής θεραπείας να κατεβαίνουν στο τμήμα επειγόντων και στον τομέα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και να δίνουν απίστευτη μάχη.

«Το ΕΚΑΒ πήγε στο σωστό χρόνο, έκανε διασωλήνωση και άρχισε αμέσως ΚΑΡΠΑ η οποία συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο του Ρίου μέχρι και τις 6.25 το πρωί από τις 5.08 που έφτασε το παιδί σε μας» λέει στο thebest.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης, τονίζοντας ότι δόθηκε αγώνας για να κρατηθεί η 12χρονη στη ζωή αλλά χωρίς να καταστεί αυτό δυνατό.

Φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή η οποία αναμένεται το αργότερο το πρωί της Παρασκευής. Για το θέμα δεν μπορούν να γίνουν ακόμη δηλώσεις από τους γιατρούς καθώς πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και λαμβάνονται καταθέσεις,  ωστόσο έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχει ήδη συνεργασία με το Ωνάσειο προκειμένου να διερευνηθούν και τα γονιδιακά αίτια, κάτι που συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις αιφνιδίων θανάτων.

«Δεν ξέρουμε πώς προέκυψε η πληροφορία ότι το παιδί είχε καρδιακό νόσημα, αυτό δεν ισχύει, το παιδί ήταν απόλυτα υγιές» λέει ο κ. Ηλιάδης.

Για το θέμα ενημερώθηκε και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν έγινε γνωστό στους γονείς ότι η μικρή μετά από τις απίστευτες προσπάθειες των γιατρών έφυγε απο τη ζωή και κίνησε για τους αγγέλους, τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Πηγή: thebest.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, 01:52Source link

Facebook