27 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Aπέραντη θλίψη στην κηδεία της 43χρονηςΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, 21:24

Δολοφονία στην Καβάλα: Aπέραντη θλίψη στην κηδεία της 43χρονης

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία της 43χρονης στο Αμυγδαλεώνα Καβάλας, την οποία δολοφόνησε ο σύζυγος της μέσα σε φαρμακείο στις Πηγές. Φίλοι και γνωστοί δεν μπορούσαν να βρουν λόγια παρηγοριάς για να πουν στους συγγενείς που δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης.

Όλοι μιλούν για μια γυναίκα πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη, ενώ η σκέψη τους είναι στα δύο παιδιά του ζευγαριού.

 

Την ίδια ώρα συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 55χρονος δράστης και το πρωί της Δευτέρας οι θεράποντες γιατροί θα κρίνουν ποτέ θα λάβει εξιτήριο ώστε να μπορέσει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Iδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ότι ο 55χρονος είχε την Κυριακή στα χέρια του κινητό και ανέβασε ανάρτηση για τη γυναίκα, αποχαιρετώντας την σαν μην τη σκότωσε ο ίδιος. «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά… Με σύννεφα στολισμένη… Ντυμένη νύφη στους Θεούς…», έγραψε στο Facebook. Μάλιστα, ο ίδιος άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του και έβαλε μια από το γάμο τους, που την κρατάει αγκαλιά και χαμογελούν. 

«Την ημέρα που σύσσωμη η ανθρωπότητα τιμά και γιορτάζει την ιερότητα της μητέρας, ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας και όλη η Ελλάδα, κηδεύει μία μάνα. Μία μάνα που έπεσε θύμα της υποτιθέμενης αγάπης ενός συζύγου δυνάστη», δήλωσε πριν την κηδεία ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Μανώλης Βονικάκης.

 

Πηγή: makthes.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, 21:24Source link

Facebook