19 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Το διπλό φονικό στη Μονεμβασιά, το bullying και οι πρώτες λέξεις του δράστηΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022, 22:53

Το διπλό φονικό στη Μονεμβασιά, το bullying και οι πρώτες λέξεις του δράστη

Zougla Newsroom

Θύμα άγριου bullying από μέλη της τοπικής κοινωνίας φέρεται να έπεφτε συστηματικά – με αφορμή τις σεξουαλικές του προτιμήσεις –  ο δράστης του διπλού φονικού στην Μονεμβασιά.

Σύμφωνα με όσα συζητάει η τοπική κοινωνία και είναι σε θέση να γνωρίζει η «Ζούγκλα», ο κατηγορούμενος, φέρεται να δεχόταν δημόσιες ενοχλήσεις με υπονοούμενα και προσβολές και βρισκόταν σε διαρκή πίεση.

Τώρα εάν όλα αυτά ήταν ικανά να τον ωθήσουν στη φριχτή δολοφονία δύο ανθρώπων, μένει να το διευκρινίσουν οι αστυνομικές και οι δικαστικές Αρχές. Ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται ότι τον ενοχλούσαν τα θύματα. Πάντως, όπως συζητά η τοπική κοινωνία ο δράστης είχε περιέλθει σε δύσκολη θέση.

«Πολύ θέλει το μυαλό ; Σε κάποια στιγμή πολύ υψηλής έντασης, ενδεχομένως να μην άντεξε άλλο και να έχασε τον έλεγχο. Βέβαια όποιος βρίσκεται υπό πίεση και χάνει το έλεγχο δεν έχει κανένα δικαίωμα να αφαιρεί ζωές», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στη «Ζούγκλα».

Εξάλλου εδώ και χρόνια επιστήμονες και κάθε είδους ειδικοί έχουν επισημάνει το που μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο το διαρκές, συστηματικό και άγριο bullying.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, o 52χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη με την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη στιγμή του διπλού φονικού δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς ήταν «πείτε μου ότι είναι ένα κακό όνειρο». 

Βέβαια κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο Σπάρτης, ερωτηθείς γιατί σκότωσε με το αυτοκίνητό του τους δύο ανθρώπους, είπε στους δημοσιογράφους: «Εάν με αφήσουν τα παιδιά, θα σας πω».

Συγκλονιστικές πάντως είναι οι περιγραφές που είδαν το φως της δημοσιότητας από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο δράστης παρέσυρε για πολλά μέτρα και τελικά σκότωσε τους δύο ηλικιωμένους. Οι Αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το αν ο κατηγορούμενος είχε κάποια αντιδικία με τα θύματα.

 

Από την πλευρά τους, οι γονείς του δράστη από τη Μονεμβασιά δήλωσαν σε τηλεοπτικό σταθμό πως «θα τον κρίνει ο Θεός».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022, 23:20Source link

Facebook