27 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Επιμορφώνει τα στελέχη του για καλύτερη εξυπηρέτηση ο Δήμος Τρικκαίων


Την πεποίθηση πως η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών επιτυγχάνεται και μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης – εκπαίδευσης των υπαλλήλων, σηματοδότησε η “αποφοίτηση” υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων από σχετικό πρόγραμμα.

Επρόκειτο για το πρόγραμμα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης στελεχών με τίτλο “Ηγεσία & Διοίκηση Ομάδων”, με την απονομή των σχετικών βεβαιώσεων παρακολούθησης να πραγματοποιείται τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 στο Δημαρχείο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι “αυτός ο νέος κύκλος επικοινωνίας δηλώνει την ανάγκη για αλλαγές του τρόπου λειτουργίας του Δήμου, σε μια κοινωνία που αλλάζει”. Και σημείωσε ότι “η θετική εικόνα για τον Δήμο Τρικκαίων προέρχεται και από την κοινή πεποίθηση πως οι υπηρεσίες εργάζονται και συνεργάζονται βρίσκοντας τρόπους για να δίνουν λύσεις και να υλοποιούν δράσεις και όχι προσπαθώντας να τα αποφύγουν”.


Το πρόγραμμα Στο πρόγραμμα μετείχαν 43 προϊστάμενοι διευθύνσεων και τμημάτων του Δήμου Τρικκαίων, για 11 εβδομάδες (διά ζώσης ή εξ αποστάσεως λόγω μέτρων για τον κορονοϊό), σε ένα πλήθος αντικειμένων, όπως “Ο Manager ως Coach”, “Αποτελεσματική Επικοινωνία”, “Διοίκηση με στόχους”, “Διαχείριση χρόνου”, “Ανάθεση εργασιών”, “Διαχείριση συγκρούσεων” κ.α.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (δωρεάν για τον Δήμο Τρικκαίων), υλοποίησε ο τρικαλινός κ. Γιώργος Μπαμπαλιάρης, Learning & Development Partner της Optimal HR Group. Επεσήμανε ότι “Τα στελέχη του Δήμου Τρικκαίων δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από στελέχη ιδιωτικών εταιρειών. Έχουν όρεξη, ενδιαφέρον, πάθος, δίψα για μάθηση και το μόνο που χρειάζονται, είναι συστηματική αναγνώριση, παρακίνηση και ένα πλαίσιο που να τους επιτρέπει να αναδεικνύουν τις δεξιότητες και την αγάπη που έχουν για αυτό που κάνουν. Τελικά, το δημόσιο είναι εξίσου αποτελεσματικό με τον ιδιωτικό τομέα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Source link

Facebook