27 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Μπλόκο» σε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών – Πιάστηκαν με χασίς και κοκαΐνηΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 17:21

Ηράκλειο: «Μπλόκο» σε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών – Πιάστηκαν με χασίς και κοκαΐνη

«Μπλόκο» σε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών έβαλαν οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησαν σε τρεις άνδρες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι αστυνομικοί γνωρίζοντας την δράση της συγκεκριμένης παρέας την έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση.

Έτσι, χθες οι αρχές είδαν τον 67χρονο να μπαίνει σε σπίτι στην περιοχή της Χερσονήσου όπου βρίσκονταν δύο φίλοι του. Όταν επιχείρησε να φύγει με το αυτοκίνητό του τότε τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί και του έκαναν έλεγχο. Κατά την έρευνα οι αρχές βρήκαν μία συσκευασία με περίπου μισό κιλό χασίς και ποσότητα  κοκαΐνης.

Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν ενώ στη συνέχεια συνέλαβαν και τους δύο φίλους του, έναν 66χρονο και έναν 33χρονο.

Μάλιστα, κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αρχές στο σπίτι όπου έγινε η συνάντηση βρήκαν πολλά χρήματα, οπλισμό αλλά και επιπλέον ποσότητα ναρκωτικών.

Συνολικά, οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν: 750,9 γραμμάρια χασίς, 86 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 6.515 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες, ένα κυνηγετικό όπλο, 273 σφαίρες, 2 ζυγαριές ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 17:22Source link

Facebook