18 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση περίπου 8 κιλών κοκαΐνηςΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 12:37

Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση περίπου 8 κιλών κοκαΐνης

Αποφυλακίστηκε το 28χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια που κατηγορείται μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της, γνωστό ποδοσφαιριστή, για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών, περίπου οκτώ μήνες μετά την απολογία τους στον ανακριτή για διακεκριμένη διακίνηση κοκαΐνης, ποσότητας 7,8 κιλών στη Νέα Σμύρνη. Το μοντέλο είχε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή πως έχει σχέση με την κοκαΐνη, ενώ, αντίθετα, την ευθύνη είχε αναλάβει ο ποδοσφαιριστής, δηλώνοντας εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, τον απειλούσαν για να τα μεταφέρει αν και δεν ήταν δικά του. Στην απολογία του μάλιστα ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη από τη σύντροφό του που την έμπλεξε άδικα σε μια μεγάλη περιπέτεια και δήλωσε μετανιωμένος.

Σε ανακοίνωσή του, ο συνήγορος της 28χρονης αναφέρει πως ο ανακριτής έκανε δεκτή την αίτηση που κατέθεσε για την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση. Στην ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρεται:

«Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κυρίας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών, με τον μέλλοντα σύζυγό της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κ. Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κ. ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κυρία Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους. 

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κ. εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κ. τακτικός ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κυρία Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της, κι αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο δικαστήριο».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 13:03Source link

Facebook