27 Μαΐου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Καρδίτσα: Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία


Έξι εκλογικά τμήματα θα στηθούν στο νομό Καρδίτσας, την Κυριακή, για τις εκλογές Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ενόψει των εκλογών συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σπύρος Λάππας και ο συντονιστής της Ν.Ε. του κόμματος, Αποστόλης Μπουγουλιάς οι οποίοι απηύθυναν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή ασκώντας ταυτόχρονα δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

Αναφορικά με την διαδικασία, ο κ. Λάππας ανέφερε ότι “οι εκλογές της Κυριακής είναι μια γιορτή της δημοκρατίας, της συμμετοχής και καλείται ο ελληνικός λαός να προσέλθει μαζικά στην κάλπη και να πάρει την τύχη και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του τόπου στα χέρια του, με μπροστάρη τη νεότητα. Την Κυριακή θέλουμε να στείλουμε τον Μητσοτάκη και στην κυβέρνησή του το λογαριασμό”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας.

«Καλούμε στην κάλπη τους πολίτες που έχουν σύνταξη 600 ευρώ και δεν μπορούν να καλύψουν τους λογαριασμούς, καλούμε τους πολίτες που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους, όσους είναι 30 χρονών και ζούνε ακόμα στο παιδικό τους δωμάτιο, καλούμε τους ανθρώπους που πιθανόν άδικα έχασαν δικούς τους ανθρώπους γιατί το σύστημα υγείας ως δημόσιο αγαθό η κυβέρνηση το περιφρονεί το απαξιώνει, και αποφασίζει να εισάγει τον ιδιωτικό τομέα ο οποίος έλαμψε διά της απουσίας του τα δυο χρόνια του κορονοϊού», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ψηφίζοντας στην κάλπη της Κυριακής ταυτόχρονα θα δώσουμε το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη, έναν λογαριασμό που θα λέει αρκετά, φτάνει πια, ήρθε η ώρα της αλλαγής… Η 15η Μαίου είναι μια ευκαιρία και μια πρόκληση. Περιμένουμε τον ελληνικό λαό, μαζί, να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο», κατέληξε ο κ. Λάππας.

Τα εκλογικά τμήματα στο νομό Καρδίτσας είναι
-Καρδίτσα, αίθριο δημοτικής αγοράς
-Λαζαρίνα, γραφεία Συν. Κτηνοτρόφων
-Μουζάκι, Λύκειο
-Παλαμάς, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
-Σέλλανα, κεντρική πλατεία Προαστίου
-Σοφάδες, αίθουσα δημοτικού συμβουλίουSource link

Facebook