29 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ημερίδα με θέμα “Προοπτικές Ανάπτυξης και Ευκαιρίες στις Μικρές και πολύ Μικρές Μεταποιητικές Επιχειρήσεις »


Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Προοπτικές Ανάπτυξης & Ευκαιρίες στις Μικρές και Πολύ Μικρές Μεταποιητικές Επιχειρήσεις» την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, Βόλος).

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενημέρωσης των Επαγγελματιών του Νομού για τις εξελίξεις σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο την επόμενη δεκαετία και αποτελεί συνέχεια προηγούμενης ημερίδας με θέμα «Οι τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη μετά-Covid-19 εποχή. Προοπτικές & Ευκαιρίες», που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2021.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση και θα τοποθετηθούν επί του θέματος είναι ο Δρ. Θεόδωρος Μεταξάς, Αναπλ. Καθηγητής Οικονομικής Ανάπτυξης Δ/ντής του ΜΠΣ Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού’ Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Δρ. Δημήτρης Γιακούλας, Επιστημονικό Στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και η κα Αντωνίου Θεοδώρα – Βέατρις, Έφορος Επιχειρηματικότητας Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.  Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί χρόνος για συζήτηση.

Σκοπός της ΟΕΒΕΜ είναι η συνεχής ενημέρωση των Μελών της σε θέματα εξέλιξης της οικονομίας ώστε και αυτά με τη σειρά τους να προγραμματίσουν τις κινήσεις τους με βάση τις παγκόσμιες εξελίξεις και να μην βρίσκονται απροετοίμαστοι/ες στις συγκυρίες που έρχονται. Την εκδήλωση στηρίζει το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα να ενημερώσουν τη Γραμματεία της ΟΕΒΕΜ τηλεφωνικά στο 24210 32780 ή με email στο oebemg@gmail.com μέχρι την Τρίτη 24 Μαΐου 2022.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Source link

Facebook