29 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Σπουδαστές του ΕΛΓΟ -ΔΗΜΗΤΡΑ της Λάρισας παρουσιάζουν τις ειδικότητές τους


Τα δύο νέα δημόσια αγροτικά ΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ της Λάρισας και των Τρικάλων διοργανώνουν “Info Day” αντίστοιχα στις 24 και 25 Μαΐου 2022 για την παρουσίαση των ειδικοτήτων τους στο κοινό. Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ. και θα διαρκέσουν έως 16.00 μ.μ., ενώ θα πραγματοποιηθούν και ειδικές εκδηλώσεις με θέμα: “Καλλιέργησε το μέλλον σου: Γίνε Νέος Αγρότης”.
Πιο συγκεκριμένα το ΙΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, θα παρουσιάσει τις ειδικότητες του “Διαχειριστή Συστημάτων Εκτροφής Αγροτικών Ζώων” και του “Τεχνικού Συντήρησης και Επισκευής Γεωργικών Μηχανημάτων” και στις 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί και η ειδική εκδήλωση. Κατά τη διάρκειά της η Διοίκηση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, η Διευθύντρια του ΙΕΚ, αλλά και επαγγελματίες – απόφοιτοι της Σχολής θα αναφερθούν στα πολύτιμα εφόδια που έχουν αποκομίσει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
Την επόμενη μέρα την Τετάρτη 25 Μαΐου, το ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας, θα παρουσιάσει την ειδικότητα “Τεχνικός Ξυλογλυπτικής και Εφαρμογών σε Ξύλινες Κατασκευές”, ενώ η εκδήλωση με θέμα: “Καλλιέργησε το μέλλον σου: Γίνε Νέος Αγρότης”, θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ. Σε αυτήν η Διοίκηση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ο Διευθυντής του ΙΕΚ, καθώς και επαγγελματίες – απόφοιτοι της Σχολής θα αναφερθούν στον σημαντικό εκπαιδευτικό ρόλο του ΙΕΚ για τη μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση των αποφοίτων του στον κλάδο της Ξυλογλυπτικής και των Εφαρμογών σε Ξύλινες Κατασκευές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Source link

Facebook