30 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δικαστική δικαίωση για τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Βόλου- Ψευδείς οι καταγγελίες σε βάρος του


Μια ένα δικαστική απόφαση έρχεται να δικαιώσει τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Βόλου Παύλο Πάνου, αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του, που όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, εξαπέλυσε δημόσια και παρουσία πολλών τρίτων προσώπων ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Το Δικαστήριο, σύμφωνα πάντα με την γραπτή δήλωση του Παύλου Πάνου, δέχθηκε την αγωγή του κατά του Α. Μπέου τόσο για δυσφήμισή του, όσο και του Ιδρύματος και επιδίκασε υπέρ του ως χρηματική ικανοποίηση το ποσό των 4.000€με το νόμιμο τόκο από την άσκηση της αγωγής.

 

Γραπτή Δήλωση του Προέδρου του Γηροκομείου Βόλου Παύλου Πάνου

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του κ. Πάνου, «στις 11 Σεπτεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Βόλου Α. Μπέος στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου προέβη σε δηλώσεις ενώπιον δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, σε βάρος μου με την ιδιότητα μου του Προέδρου του Δ.Σ. του Γηροκομείου Βόλου. Στις δηλώσεις του αυτές ο Δήμαρχος Βόλου κραδαίνοντας έναν ντοσιέ με έγγραφα ισχυρίστηκε ψευδώς ότι δήθεν είμαι υπεύθυνος για χρήση και κατάρτιση ψευδών τιμολογίων σε βάρος του Ιδρύματος. Ο κ. Μπέος ισχυρίστηκε ότι προσωπικά εγώ έχω προβεί σε πράξεις κακοδιαχείρισης και καπηλεύτηκα αδυναμίες και το ταμείο του Ιδρύματος κατηγορώντας μάλιστα τους κ.κ. Αγοραστό και Κολυνδρίνη, ότι κακώς με τοποθετήσανε στο Δ.Σ. του Ιδρύματος. Κατόπιν αυτών των ψευδών, ανυπόστατων και προσβλητικών δηλώσεων αναγκάστηκα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη ασκώντας αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου.

Το Δικαστήριο με την με αρ. 79/2022 απόφαση του έκανε εν μέρει δεκτή την αγωγή μου, κάνοντας δεκτό ότι ο κ. Μπέος τέλεσε σε βάρος μου τα αδικήματα της δυσφήμισης και εξύβρισης εξαιτίας των οποίων υπέστη ηθική βλάβη αφού προσβλήθηκε η προσωπικότητά μου ενώ επλήγη και η επιχειρηματική – επαγγελματική υπόληψη μου. Το δικαστήριο δέχθηκε ως ψευδείς τους ισχυρισμούς του κ. Μπέου. Παράλληλα, επιδικάσθηκε υπέρ μου ως χρηματική ικανοποίηση το ποσό των 4.000€ με το νόμιμο τόκο από την άσκηση της αγωγής.
Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια σειρά άλλων αποφάσεων και πράξεων των Εισαγγελικών Αρχών με τις οποίες έχουν καταρριφθεί όλοι αυτοί οι υποβολιμαίοι ισχυρισμοί που κυκλοφόρησαν στην πόλη του Βόλου τα τελευταία χρόνια, διάφοροι κύκλοι της πόλης μέρος, των οποίων δυστυχώς κατέστη και ο Δήμαρχος Βόλου. Τα τελευταία χρόνια πέραν της συνεχούς προσπάθειας που κάνουμε στο Ίδρυμα, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, τα αποτελέσματα της οποίας φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ακόμη και στους πιο δύσπιστους, έχω αναλωθεί με μεγάλο προσωπικό και οικονομικό κόστος σε μια σειρά από δικαστικούς αγώνες, προκειμένου να «καθαρίσω» το όνομα μου, την τιμή και την υπόληψη μου. Από την πρώτη στιγμή είχα δηλώσει ότι αυτοί οι ισχυρισμοί περί κακοδιαχείρισης, εικονικών τιμολογίων και άλλων ευφάνταστων σεναρίων ήταν ψευδείς. Αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό. Για το λόγο αυτό είχα επίσης δημοσίως δηλώσει ότι θα επιδιώξω την ηθική μου αποκατάσταση μέσω της Δικαιοσύνης, όσο κι αν αυτή καθυστερήσει. Αυτή μου την υπόσχεση την κάνω πράξη. Η απόφαση αυτή κατά του κ. Μπέου, είναι μόνο μία από μια σειρά αποφάσεων που ήδη έχουν εκδοθεί και με δικαιώνουν. Ο κάθε κακόβουλος παίρνει πλέον έμπρακτα την απάντηση του και με την σφραγίδα της Δικαιοσύνης».

 

Δήλωση Δημάρχου Βόλου κ Αχιλλέα Μπέου

Περίμενα λίγες ημέρες προκειμένου να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Παύλου Πάνου, του Γηροκομείου, για τη “δικαίωσή” του από το Μονομελές Πρωτοδικείο με την οποία “βομβάρδισε” τα τοπικά ΜΜΕ και απόλαυσαν ο ίδιος, η συντροφιά του και ουδείς άλλος…

Και περίμενα να επανέλθει στο φυσικό του ύψος, σε σχέση με τη γη, για να τον ενημερώσω ότι επειδή τόσο εγώ, όσο και η κοινωνία του Βόλου, έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας και τον έχουμε κρίνει προ πολλού, θα ζητήσω να κριθεί και σε δεύτερο, ανώτερο βαθμό, η πράξη του να εκδίδει ως έμπορος – επιχειρηματίας τιμολόγια της επιχείρησης του στο Ίδρυμα όπου είναι διορισμένος ως πρόεδρος!

Αν και εκεί “δικαιωθεί” ευχαρίστως να του καταβάλω το ποσό που του επιδικάστηκε και προφανώς είναι αυτό που του λείπει, ενδεχομένως γιατί άλλες πηγές να έχουν στερέψει… οψόμεθα…Source link

Facebook