30 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μπάμπη ΑναγνωστόπουλουΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022, 11:59

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος του

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, του καταδικασθέντα για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, κατήγγειλε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος του 34χρονου πιλότου, ο οποίος τη Δευτέρα μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρινού, μιλώντας στον ALPHA, κατήγγειλε πως ο πελάτης του δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενό του, όταν και κρατούνταν στον Κορυδαλλό.

«Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί

είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένα. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά», ανέφερε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπήρξαν και μάρτυρες στο περιστατικό: «Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του».

Όπως τονίζει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο άνδρας είπε «θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022, 12:05Source link

Facebook