30 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Βόλος: Επανέναρξη της έκθεσης “Επιχειρηματικό Πανόραμα”


Την επανέναρξη των εργασιών για τη διοργάνωση της επαγγελματικής έκθεσης “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2023” αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, στη συνεδρίασή του, τη6ης Ιουνίου 2022.

Η προσπάθεια υλοποίησης της Έκθεσης, τα έτη 2020 & 2021, βρέθηκε αντιμέτωπη με το lockdown της πανδημίας, τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις άγνωστες τότε επιδημιολογικές συνθήκες. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “το Επιχειρηματικό Πανόραμα επιστρέφει και ο εμπορικός κι επαγγελματικός κόσμος του Βόλου θα είναι έτοιμος να αναδείξει τις επαγγελματικές προοπτικές τονώνοντας την τοπική οικονομία, δίνοντας το ρυθμό μιας νέας ανάπτυξης”.

Όπως τόνισε πάντως, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Απόστολος Οντόπουλος, πιθανότερος χρόνος διεξαγωγής της Έκθεσης, είναι η Άνοιξη του 2023, προκειμενου να προετοιμαστεί σωστά, η επανέναρξή της.

Ο επιτυχημένος θεσμός βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ενώ αρωγοί της πολύπλευρης προσπάθειας είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη και τη Διοικούσα Επιτροπή, για την σύσταση τριμελούς επιτροπής που θα αναλάβει την προετοιμασία της διοργάνωσης του Επιχειρηματικού Πανοράματος, στην οποία συμμετέχουν οι κ.κ. Απόστολος Οντόπουλος, Άρης Σαββάκης και Βασίλειος Καραλής.

Η εν λόγω επιτροπή θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Επιμελητηρίου και του διοργανωτή της έκθεσης,  Εμπορικού Συλλόγου, ώστε να υπάρξει από κοινού, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

“Ως Διοικητικό Συμβούλιο χαιρετίζουμε την ενέργεια αυτή, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα στο μέλλον και επιβεβαιώνει το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει». Είμαστε σίγουροι ότι η έκθεση θα δώσει  μια μοναδική ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Μαγνησίας να προβληθούν απευθυνόμενες σε χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες για  εμπορικές συμφωνίες” καταλήγει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.



Source link

Facebook