29 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Η μικρή Τζία μας χρειάζεται!Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, 17:31

Η μικρή Τζία μας χρειάζεται!

Ένα γλυκό κοριτσάκι καταδικασμένο σε παραλυσία μας ζητά την βοήθειά μας για να συγκεντρωθούν 15.000€ για τις θεραπείες της και τον ιατρικό της εξοπλισμό.

Η μικρή Τζία είναι μόλις 2 ετών κι όμως παλεύει καθημερινά, το ίδιο και οι γονείς της, από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε.

 

Καθώς κατά τη γέννηση της υπήρξαν επιπλοκές και παρέμεινε πολύ ώρα χωρίς οξυγόνο. Η έλλειψη οξυγόνου οδήγησε σε εγκεφαλική παράλυση και έτσι σήμερα η μικρή Τζία είναι καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι . Η Τζία τρώει από την κοιλίτσα της και χρειάζεται ειδική τροφή . Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά έξοδα της καθημερινότητας της. Χρειάζεται καθημερινό πρόγραμμα φυσιοθεραπείων, εργοθεραπειών και λογοθεραπειών.

Πράγματα που για τα περισσότερα παιδιά είναι δεδομένα , για την Τζία δεν είναι αυτονόητα. Ακόμη και η τακτική μετακίνηση της στους γιατρούς της γίνεται με ειδικό όχημα και μεγάλες δυσκολίες . Μετά από τη γέννηση της Τζίας και το τραγικό γεγονός της παραλυσίας της οι γονείς της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την εργασία τους , ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες του παιδιού τους.

Σήμερα η Τζία έχει άμεση ανάγκη από εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα, τα οποία για το επόμενο διάστημα ανέρχονται στο ποσό των 15.000€ .

Μόνο με την υποστήριξή όλων μας θα μπορέσει η Τζία και η οικογένεια της να βγουν νικητές στον τιτάνιο αυτό αγώνα που δίνουν κάθε μέρα απέναντι στο μη αναστρέψιμο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν!

Σκεφτείτε μόνο για μια στιγμή ποσό δύσκολη είναι η καθημερινότητα της μικρής Τζίας και μπείτε στην θέση αυτών των γονιών. Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να είναι άρρωστο και σίγουρα κανένα δεν θα έπρεπε να έχει χρόνια και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό και η παραμικρή δωρεά μας είναι πολύ σημαντική για αυτούς! Μην τους προσπεράσετε…Μόνο σε όλους εμάς ελπίζουν για να τα καταφέρουν!

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει οικονομικά μπορεί να απευθυνθεί στην σελίδα του Οργανισμού «Παιδική Χαρά – Child’s Happiness» όπου δίνονται οι σχετικοί λογαριασμοί.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, 19:13Source link

Facebook