2 Ιουλίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Πυροβόλησε με καραμπίνα δύο αδέλφια για οικονομικές διαφορέςΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, 23:54

Βοιωτία: Πυροβόλησε με καραμπίνα δύο αδέλφια για οικονομικές διαφορές

Με την χρήση βίας προσπάθησε να λύσει τις οικονομικές διαφορές του ένας άνδρας στη Βοιωτία, καθώς πυροβόλησε με καραμπίνα δύο αδέρφια, καθώς είχε οικονομικές συναλλαγές με έναν εξ αυτών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο δράστης είχε οικονομικές διαφορές με ένα από τα δύο αδέλφια και αφού υπήρξε μια πρώτη αντιπαράθεση στο τηλέφωνο έδωσαν ραντεβού στην διασταύρωση για να λύσουν τις διαφορές τους.

Στο ραντεβού πήγαν με τα δυο αδέλφια, ηλικίας 47 και 44 ετών, με ένα αυτοκίνητο και ο δράστης με το δικό του αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που τα δυο αδέλφια πήγαν να βγουν από το αυτοκίνητο ο δράστης βγήκε με μια καραμπίνα και πυροβόλησε τρεις φορές.

Τα σκάγια χτύπησαν στη μάσκα του αυτοκινήτου και στο παρμπρίζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο ο 44χρονος, που ήταν οδηγός, ευτυχώς ελαφρά.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ ο άλλος αδελφός μετέφερε τον 44χρονο αδελφό του αρχικά στο ΚΥ Αλιάρτου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Θηβών.

Το ρεπορτάζ λέει ότι οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για τον τραυματισμό του 44χρονου, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θηβών και ο δράστης αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, 23:56Source link

Facebook