29 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Βόλος: Εβδομάδα Επαγγελματικής Κατάρτισης – ertnews.gr


Τη στήριξή του στα Ανοιχτά Εργαστήρια τα οποία οργάνωσε στα τέλη Μαΐου η Δ.Υ.Π.Α ΕΠΑΣ Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ), παρείχε το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ενισχύοντας τα αποτελέσματα ενεργητικών πολιτικών στην αγορά εργασίας.

Σκοπός των Ανοιχτών Εργαστηρίων στους χώρους της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι, ήταν να προβληθούν τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης των σχολών της Δ.Υ.Π.Α – Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) και ιδιαίτερα τα οφέλη του επιτυχημένου δυικού συστήματος, εκμάθησης και πρακτικής μάθησης σε επιχειρήσεις κλπ.

“Ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας, νέοι και νέες με χρήσιμα εφόδια για τον εργασιακό τους βίο, έρχονται να απαντήσουν στις ανάγκες της επιχειρηματικότητας, ενισχύοντας την απασχόληση και την ανάπτυξη.


Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ανέφερε στον χαιρετισμό του στις εκδηλώσεις, ο εκπρόσωπός του, Αντιπρόεδρος κ. Αριστείδης Σαββάκης, υποστηρίζει συνειδητά και σταθερά το σημαντικό έργο των Σχολών Μαθητείας, Δ.Υ.Π.Α ΕΠΑΣ Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ), και σε κάθε περίπτωση θα βρίσκεται αρωγός στην ανάπτυξη του θεσμού.”

 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Source link

Facebook