30 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Παρέδωσε εξοπλισμό για σχολεία και πυρόπληκτους μαθητές της Βόρειας ΕύβοιαςΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 20:19

Ομοσπονδία αστυνομικών: Παρέδωσε εξοπλισμό για σχολεία και πυρόπληκτους μαθητές της Βόρειας Εύβοιας

Ένα χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά της Βόρειας Εύβοιας η Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων βρέθηκε δίπλα στους πυρόπληκτους κατοίκους, και κυρίως στους μικρούς μαθητές.

Ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, 14 δημοτικά σχολεία και 9 Γυμνάσια και Λύκεια στους Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού παρέλαβαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, 30 διαδραστικούς πίνακες, 35 laptop, 15 tablet, 15 υπολογιστές, 5 φωτοτυπικά και 5 εκτυπωτές, 10 κλιματιστικά, 5 αφυγραντήρες και αναλώσιμο υλικό για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων.

Το υλικό που μεταφέρθηκε με φορτηγό παρέδωσε κλιμάκιο της Ομοσπονδίας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γρηγόρη Γερακαράκο και τον Ταμία κ. Γιώργο Κουλιάκη. «Ο αστυνομικός, ως οφείλει, είναι δίπλα στον πολίτη, δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον αυτής της χώρας. Εμείς από την πλευρά μας, πράξαμε το χρέος μας και όπως υποσχεθήκαμε και στους μικρούς μαθητές και στους δασκάλους τους, συμμεριζόμαστε τις αγωνίες τους και μεταφέρουμε σε κάθε αρμόδιο το αίτημά τους: Να μην τους ξεχάσουμε!», ανέφερε στην ανακοίνωση της η Π.Ο.ΑΣ.Υ.  


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 20:24Source link

Facebook