29 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Συνελήφθη 52χρονη για παράνομη οπλοφορία -Εξετάζεται αν εμπλέκεται στο μαχαίρωμα 60χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 22:07

Συνελήφθη 52χρονη για παράνομη οπλοφορία -Εξετάζεται αν εμπλέκεται στο μαχαίρωμα 60χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Στη σύλληψη μιας 52χρονης γυναίκας, ως ύποπτης για τον τραυματισμού 60χρονου άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος, το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουνίου σε διαμέρισμα της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα, προχώρησαν το βράδυ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Όπως έγινε γνωστό από την προανάκριση, προέκυψαν αρκετά επιβαρυντικά στοιχεία για τη συλληφθείσα η οποία κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή της, βρέθηκε ένα στιλέτο.

Όσο για τον 60χρονο, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Λαϊκού νοσοκομείου, καθώς νωρίτερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού το τραύμα του στην κοιλιακή χώρα ήταν αρκετά σοβαρό.

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, περίπου στις 6 το πρωί του Σαββάτου  η 52χρονη κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενημερώνοντας για τον τραυματισμό του 60χρονου άνδρα τον οποίο  φιλοξενούσε.

Οι διασώστες που μετέβησαν στο υπόγειο διαμέρισμα στην Καλλιθέα, διαπίστωσαν ότι ο 60χρονος ήταν μαχαιρωμένος στην κοιλιά και άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία.

Όσο για την 52χρονη, υποστήριξε στις Αρχές ότι  ο άνδρας επέστρεψε τραυματισμένος στο σπίτι και η ίδια κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ωστόσο 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 22:42Source link

Facebook