28 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Εντοπίστηκε νεκρός φοιτητής στο σπίτι του στα Κουνουπιδιανά ΧανίωνΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 18:46

Εντοπίστηκε νεκρός φοιτητής στο σπίτι του στα Κουνουπιδιανά Χανίων

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στα Χανιά, εντοπίστηκε 21χρονος φοιτητής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός δεν είχε δώσει σημάδια ζωής εδώ και αρκετές ημέρες στα οικεία του πρόσωπα, κάτι που τους προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Έτσι, ένοικοι της πολυκατοικίας στα Κουνουπιδιανά, όπου διέμενε ο φοιτητής, χτύπησαν τη πόρτα του το μεσημέρι του Σαββάτου χωρίς όμως ανταπόκριση. Η έντονη δυσοσμία που επικρατούσε, οδήγησε τους ενοίκους να καλέσουν αμέσως την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα και εντόπισαν νεκρό τον 21χρονο, ο οποίος είχε αποβιώσει αρκετές μέρες νωρίτερα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του που είναι κάτοικος Ηρακλείου, δεν είχε καταφέρει να συνομιλήσει μαζί του την τελευταία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να καλέσει την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112, ενώ δεν είχε επικοινωνήσει ούτε με τον πατέρα του, που διαμένει στη Λάρισα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του φοιτητή οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ άπλετο φως στην υπόθεση θα δώσει η νεκροψία – νεκρότομη, που θα διενεργηθεί άμεσα.

Πηγή: zarpanews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 20:05Source link

Facebook