2 Ιουλίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Εργατικό δυστύχημα με θύμα 51χρονο στον Νιπιδιτό ΗρακλείουΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, 15:36

Εργατικό δυστύχημα με θύμα 51χρονο στον Νιπιδιτό Ηρακλείου

Μια ακόμη τραγωδία έπληξε την Κρήτη με τον θάνατο ενός 51χρονου στο χωριό Νιπιδιτός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας  Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο εργάτης μαζί με έναν συνάδελφό του είχαν αναλάβει την κατεδάφιση ενός σπιτιού το οποίο είχε πληγεί από τους σεισμούς της περιοχής και ο ιδιοκτήτης του ήθελε να το ανακατασκευάσει.

Οι ίδια πληροφορίες αναφέρουν πως την στιγμή που προσπαθούσαν να ρίξουν έναν ετοιμόρροπο τοίχο, ο άτυχος 51χρονος καταπλακώθηκε από τα μπάζα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Με ασθενοφόρο διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες εκτελούντο οι εργασίες ερευνώνται από τις αρχές.

Ανακοίνωση του συνδικάτου οικοδόμων Ηρακλείου

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συναδέλφου Μ.Τ. 51 ετών, που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί, ενώ έκανε εργασίες αναστήλωσης οικήματος.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς είναι εκρηκτική, με αποτέλεσμα καθημερινά να αυξάνεται η λίστα των συναδέλφων που θρηνούμε.

Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς υπερασπιζόμαστε την ιδία μας την ζωή κα προτάσσουμε τα δικά μας συμφέροντα.

Με οργανωμένο αγώνα, μέσα από τα συνδικάτα μας, δυναμώνουμε την φωνή μας για την προστασία της δικής μας ζωής ώστε να γυρίζουμε σώοι στο σπίτι και στις οικογένειές μας. 

(φωτό αρχείου)


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, 15:40Source link

Facebook