2 Ιουλίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Νόμιμη η απεργία της 1ης ΙουνίουΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, 14:25

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Νόμιμη η απεργία της 1ης Ιουνίου - «Νομικά σκαρφίσματα της διοίκησης»

Νόμιμη κρίθηκε και σε δεύτερο βαθμό, η απεργία που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ την 1η Ιουνίου 2022, όπως επισημαίνει ο ΣΕΟΑΣΘ σε ανακοίνωσή του

Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι «πέφτουν στο κενό οι προσπάθειες της διοίκησης να ποινικοποιήσει τον αγώνα τους».

Η Εφετειακή αυτή απόφαση δίνει ακόμη περισσότερο το έναυσμα στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ, καθώς όπως δήλωσαν είναι αποφασισμένοι να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων τους. 

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΟΑΣΘ:

Για άλλη μια φορά πέφτουν στο κενό οι προσπάθειες της Διοίκησης του ΟΑΣΘ να ποινικοποιήσει τον Αγώνα των εργαζομένων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Για άλλη μια φορά, η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη ότι νομίμως και δικαίως οι εργαζόμενοι στην αστική συγκοινωνία της πόλης μας πραγματοποιούν απεργιακές κινητοποιήσεις προκειμένου να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

Για άλλη μια φορά, καλούμε δημοσίως Κυβέρνηση και Διοίκηση ΟΑΣΘ, αντί να επιδίδονται σε νομικά σκαρφίσματα ακύρωσης της δυνατότητας αντίδρασης των εργαζομένων, να αντιληφθούν επιτέλους τις ευθύνες τους έναντι της πόλης μας, του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων στην συγκοινωνία και να αποδεχθούν έναν ειλικρινή και γόνιμο διάλογο με τους εργαζόμενους με στόχο την επίλυση των προβλημάτων.

Η τακτική των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και αναίτιας κωλυσιεργίας που έως σήμερα ακολουθούν, δεν αποτελούν δείγματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας των θεσμών και θέσεων που εκπροσωπούν .

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα εντείνουμε τις Αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους εργαζόμενους αλλά και ενάντια στην συνεχιζόμενη απαξίωση του μοναδικού μέσου μαζικής μεταφοράς, την οποία βιώνουν καθημερινά οι μετακινούμενοι πολίτες της πόλης μας.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, 14:26Source link

Facebook