29 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ένα καλύτερο «αύριο» περιμένει τον ΘύμιοΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, 16:26

Ένα καλύτερο «αύριο» περιμένει τον Θύμιο - Υπέβαλε μήνυση εναντίον όσων του επιτέθηκαν

Ο Θύμιος Μπουγάς, ο 39χρονος που αγνοούνταν για 49 ημέρες, καθώς είχε δεχθεί ανεπίτρεπτες επιθέσεις από αγνώστους, υπέβαλε μήνυση εις βάρος τους, ενώ από αύριο θα έχει ένα σπίτι, μια εργασία και μια αξιοπρεπή ζωή για να εξασφαλίζει τα προς το ζην. 

«Ήδη βρήκαμε ένα σπίτι εδώ, στον Πύργο, και αύριο ο Θύμιος θα έχει το κλειδί στο χέρι του. Το εξοπλίζουμε ώστε να υπάρχουν σε αυτό έπιπλα, ψυγείο και μία τηλεόραση. Επιπλέον, του βγάλαμε ταυτότητα και ΑΦΜ γιατί δεν τα διέθετε έως τώρα, και σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα θα απασχοληθεί στον δήμο. Ένα εστιατόριο στην περιοχή θα αναλάβει τη σίτισή του, ενώ γιατροί από την Αθήνα μάς υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν την περίθαλψή του», δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον 39χρονο στο δημαρχείο της περιοχής.

«Το μόνο που μου είπε ο Θύμιος είναι ότι θέλει μια δουλειά», συμπλήρωσε, τονίζοντας παράλληλα ότι «θέλουμε να επανέλθει ένας άνθρωπος ο οποίος ζούσε αόρατος. Έχει διάθεση να επανέλθει, κι αυτή είναι η ευχή μας».

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνακόπουλο, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την ασφάλεια του Θύμιου από εδώ και στο εξής. «Δεν κινδυνεύει από κάποιον, οι συμπολίτες του τον έχουν αγκαλιάσει σφιχτά. Τον αγαπάνε πλέον όλοι».

Όπως επιπλέον γνωστοποιεί ο κ. Αντωνακόπουλος, «ο Θύμιος υπέβαλε μήνυση κατά των ατόμων που του επιτέθηκαν στο παρελθόν και πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια της Αστυνομίας».

 

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά: «Είμαι καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο»

Πηγή: GRTimes

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, 16:42Source link

Facebook