8 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Λάρισα: «Μιλούσε μόνο τη δική της γλώσσα, ήταν αγρίμι»Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, 08:49

Λάρισα: «Μιλούσε μόνο τη δική της γλώσσα, ήταν αγρίμι» - Η φρίκη του εγκλεισμού της 51χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της υπόθεσης της 51χρονης που παρέμενε έγκλειστη στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τη 76χρονη μητέρα της στη Λάρισα επί 42 χρόνια, από την τρυφερή ηλικία των 9.

Τώρα λοιπόν που ανοίγουν στόματα, καταγγέλλεται πως η αστυνομία έχει μεταβεί στο διαμέρισμα τρεις φορές για άλλο λόγο και ενημερώθηκε για το δράμα του εγκλεισμού της γυναίκας, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια παρέμβαση.

Η κατάσταση που βίωνε για δεκαετίες ήταν ασύλληπτη, με την 51χρονη να «μιλά μόνο τη δική της γλώσσα» και να συμπεριφέρεται σαν «ένα παιδί φοβισμένο, ένα αγρίμι», όπως δήλωσε θεία της στον ΑΝΤ1.

«Mε έβριζε και με εκβίαζε η μάνα γιατί ήθελα να την καταγγείλω»

Συγγενής της ίδιας που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πουν ή να κάνουν το παραμικρό.

Η συγγενής τονίζει χαρακτηριστικά: «Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω. Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, 09:02Source link

Facebook