25 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Αλεξανδρούπολη: Μετανάστης έχασε τη ζωή του σε τροχαίοΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 14:32

Αλεξανδρούπολη: Μετανάστης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Βρέθηκε νεκρός στο πορτ μπαγκάζ

Τραγικό θάνατο στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου βρήκε μετανάστης, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα.

Συγκεκριμένα, το ΙΧ στο οποίο επέβαινε έπεσε σε λίμνη, αποτέλεσμα της επικίνδυνων ελιγμών που πραγματοποίησε ο διακινητής-οδηγός του οχήματος προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Το δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη κοντά στον οικισμό Πυλαίας Έβρου. Αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν το αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αλλά αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς εισήλθε σε αγροτικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε λίμνη.

Στο όχημα μαζί με τον άτυχο άνδρα επέβαιναν άλλοι πέντε μετανάστες που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο διακινητής ο οποίος συνελήφθη στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Εξάλλου, το πρωί της Πέμπτης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX, συνέλαβαν διακινητή ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ μετανάστες. Σημειώνεται πως και ο εν λόγω οδηγός του οχήματος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 14:32Source link

Facebook