25 Ιουνίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Μόνιμο προσωπικό στο Ακτινοδιαγνωστικό του νοσοκομείου Λάρισας ζητά το Εργατικό Κέντρο


Άμεση κάλυψη των κενών θέσεων στο Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με μόνιμο προσωπικό, ζητά το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Η απαράδεκτη κατάσταση στο Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας είναι μόνο ένα ακόμη επεισόδιο στο διαρκές έγκλημα που συμβαίνει διαχρονικά σε βάρος της υγείας του λαού μας. Το δημόσιο σύστημα υγείας με ευθύνη της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων συστηματικά αφυδατώνεται και καταρρέει από την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση ενώ οι υγειονομικοί εξουθενώνονται σωματικά και ψυχικά από την εντατικοποίηση της δουλειάς και τις άθλιες εργασιακές συνθήκες… Καλούμε τα Σωματεία, τους εργαζόμενους της περιοχής μας να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Στεκόμαστε όπως και τόσες άλλες φορές στο πλάϊ των υγειονομικών μας απαιτώντας :
 Να ικανοποιήσει εδώ και τώρα τα αιτήματα των Συλλόγων των Ιατρών και των Εργαζομένων στο ΠΠΝΛ για άμεση κάλυψη των κενών σε εργαζόμενους στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα και σ΄όλο το νοσοκομείο με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
 Μαζικές προσλήψεις στην υγεία με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι στην Υγεία, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, που εργάζονται με παντός είδους προσωρινές σχέσεις εργασίας.
 Ανάκληση των αναστολών εργασίας των εργαζομένων στις δομές υγείας,
με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων προστασίας.
 Να υπάρξει επαρκής αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό για τη στήριξη όλων των δημόσιων μονάδων Υγείας για την επαρκή κάλυψη όλων των αναγκών τους.
 Άμεση ικανοποίηση όλων μισθολογικών και εργασιακών αιτημάτων των υγειονομικών”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Source link

Facebook