14 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δεκάδες Έλληνες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο «Τσιαμπίνο» λόγω ακύρωσης πτήσης προς ΘεσσαλονίκηΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022, 06:14

Ρώμη: Δεκάδες Έλληνες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο «Τσιαμπίνο» λόγω ακύρωσης πτήσης προς Θεσσαλονίκη

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν τις τελευταίες ώρες περισσότεροι από 60 Έλληνες, ανάμεσά τους ΑμεΑ και μικρά παιδιά, στο αεροδρόμιο «Τσιαμπίνο», στη Ρώμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε προγραμματιστεί πτήση από τη Ρώμη με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη στις 20.10 ώρα Ελλάδας. Ωστόσο, η επιβίβαση των Ελλήνων δεν έγινε ποτέ λόγω πυκνών καπνών που προκλήθηκαν στην περιοχή από έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι σε παιδική κατασκήνωση που στεγάζεται λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν οι πυκνοί καπνοί να είναι ορατοί ακόμη και στο αεροδρόμιο, με συνέπεια να ακυρωθεί μια σειρά από πτήσεις -μεταξύ αυτών και εκείνη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Οι Έλληνες επιβάτες αντίκρισαν τους καπνούς από απόσταση χιλιομέτρων, καθώς μέχρι και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς με τη συνδρομή των ιταλικών καναντέρ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 60 Έλληνες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο «Τσιαμπίνο», με τους ιθύνοντες μάλιστα να τους ζητούν να περιμένουν μέχρι την… επόμενη πτήση, η οποία είναι προγραμματισμένη ή την Πέμπτη, ή την Παρασκευή.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως το αεροδρόμιο και η αεροπορική εταιρεία που ανέλαβε την πτήση δεν έχουν μεριμνήσει ούτε για διαμονή, ούτε για φαγητό για τους παθόντες, ενώ μάλιστα κάλεσαν και τις τοπικές Αρχές προκειμένου να τους απομακρύνουν από το αεροδρόμιο!

Πηγή: thesstoday.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022, 06:22Source link

Facebook