14 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο»Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022, 11:03

«Λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο» - Σοκάρει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Σαλαμίνα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του διασώστη του ΕΚΑΒ από τη Σαλαμίνα, ο οποίος έπεσε θύμα βάρβαρου ξυλοδαρμού τον Μάιο από άντρα στον οποίο μάλιστα είχε πάει να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ο ξυλοδαρμός του διασώστη του ΕΚΑΒ σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Σαλαμίνας, ενώ είχε κληθεί με συνάδελφο του για παροχή πρώτων βοηθειών σε περιστατικό. Ο 42χρονος μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο «Αττικόν» και ακόμα δεν μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του. 

Με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Facebook, ο 42χρονος κάνει λόγο πως ζει από θαύμα καθώς δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Ενδεικτικά της βαναυσότητας της επίθεσης που δέχτηκε είναι και τα σημάδια στο σώμα του, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες.

«Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφαλικά νεκρό είναι πολύ λεπτή», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Παναγιώτης Φούντας.

Αναλυτικά τι αναφέρει

Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένειά του.

Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

Και έτσι απλά έφυγεεεεε.

Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις ανάλογες κακώσεις. Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή. Δηλαδή ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφαλικά νεκρούς.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!

Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!!

Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!!

ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφαλικά νεκρό είναι πολύ λεπτή .αυτό μην το ξεχάσει κανείς ΠΟΤΕ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022, 11:14Source link

Facebook