8 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Συνελήφθησαν δύο Ιταλοί στη Μύκονο που έκλεψαν πανάκριβη τσάντα και ρολόι χιλιάδων ευρώΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022, 13:14

Συνελήφθησαν δύο Ιταλοί στη Μύκονο που έκλεψαν πανάκριβη τσάντα και ρολόι χιλιάδων ευρώ

Οι δυο Ιταλοί παρίσταναν τους λουόμενους στην παραλία «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου. Το μάτι τους όμως αναζητούσε μια ακριβή τσάντα, ένα καλό ρολόι, ένα επώνυμο ζευγάρι γυαλιών. Το εντόπισαν το απόγευμα της Παρασκευής και ο ένας από τους δυο άρπαξε την τσάντα, γνωστού οίκου μόδας, και έτρεξε να χαθεί μέσα στο πλήθος. Στάθηκε άτυχος όμως και αυτός και ο 26χρονος συνεργός του που έκανε τον τσιλιαδόρο, καθώς η κυρία τον κατάλαβε και έβαλε τις φωνές. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, που περιπολούν σε όλες τις παραλίες του νησιού, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δυο 26χρονους. Στην κατοχή τους βρέθηκε η τσάντα, αλλά και το πανάκριβο ρολόι που είχε βάλει μέσα η ιδιοκτήτρια, συνολικής αξίας 43.960 ευρώ. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο Ιταλοί «το τελευταίο τριήμερο ενεργώντας από κοινού προέβαιναν σε κλοπές επώνυμων αντικειμένων από λουόμενους και πελάτες παραλιακών καταστημάτων στη Μύκονο». 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης δέκα επώνυμα αντικείμενα, όπως τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά τα οποία όμως δεν είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα στην αστυνομία, το χρηματικό ποσό των 279,80 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα, Κυριακή, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022, 13:14Source link

Facebook