8 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ποιοι είναι οι σκληροί κακοποιοί που συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή στη ΒούλαΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, 15:38

Ποιοι είναι οι σκληροί κακοποιοί που συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή στη Βούλα

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για την δολοφονία ενός αστυνομικού στην γειτονική Αλβανία είχαν σε βάρος τους δυο από τους συλληφθέντες της αιματηρής συμπλοκής τον περασμένο Ιανουάριο έξω από φούρνο στη Βούλα. Συγκεκριμένα, αφορούσε στην εκτελεση το 2017 στον Αυλώνα της Αλβανίας όπου ο συγκεκριμένος αστυνομικός ήταν διοικητής του τοπικού τμήματος. Τότε, σύμφωνα με το διεθνές ένταλμα σύλληψης ο 42χρονος ήταν ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του. Όταν εντοπίστηκε στη χώρα μας, το 2018 συνελήφθη, αλλά για άγνωστο λόγο δεν εκδόθηκε στην Αλβανία και το 2019 αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης, είχε κατηγορηθεί στη χώρα μας για απάτες, κλοπές, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών ενώ παλιότερα είχε αποδράσει και από αστυνομικό τμήμα. 

Ο δεύτερος από τους συλληφθέντες, ηλικίας 34 ετών, σύμφωνα με το διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Αλβανία, «ενθάρρυνε την δολοφονία του συγκεκριμένου αστυνομικού». Συνελήφθη και αυτός το 2019, δεν εκδόθηκε στην Αλβανία και αφέθηκε ελεύθερος την ίδια χρονιά. 

Όσον αφορά τον τρίτο εμπλεκόμενο στην υπόθεση, ηλικίας 35 ετών, είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού αντιμετωπίζοντας κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας. Τον περασμένο Φεβρουάριο στο κέντρο της Αθήνας, για άγνωστο λόγο, είχε μαχαιρώσει έναν υπάλληλο διανομής φαγητού ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν και λίγο καιρό αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Επίσης, είχε κατηγορηθεί για παραβάσεις του νόμου περί Αλλοδαπών, για κλοπές, ληστείες, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία. 

Όπως γίνεται φανερό οι τρεις κατηγορούμενοι μόνο… τυχαίοι δεν ήταν και το βράδυ της 22ης Ιανουαρίου ήταν, όπως αποδείχτηκε, πολύ εύκολο για αυτούς να τραβήξουν μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές τους. 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, 15:47Source link

Facebook