10 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Η εμετική ανάρτηση ενός απόβλητου


ΠΚ

Αγνοούσα πλήρως την ύπαρξη του. Μέχρι την στιγμή που κάποιος έστειλε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο μία ανάρτηση του σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το διάβασα. Εμετικό. Το ξαναδιάβασα. Ήταν εμετικότερο. Αποφάσισα να πληροφορηθώ τα της ζωής του. Ανακάλυψα πώς φλερτάρει με το απόλυτο μηδέν. Εμφανίζεται ως δικηγόρος. Τι να κάνουμε. Δεν θα κριθεί συνολικά η νομική επιστήμη από ένα άτομο το οποίο την προσβάλει κατάφωρα. Αφήνει να εννοηθεί πως εκπροσωπεί νομικά άτομα που έχει καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα στην υπόθεση βιασμού της. Δεν εκπλήσσει κανέναν η κατάντια του συντάκτη αυτής της φρικτής ανάρτησης. Επαναλαμβάνουμε. Πρόκειται για ένα πρωτογενές μηδενικό.

Πόσα τέτοια μηδενικά σουλατσάρουν άραγε στο Διαδίκτυο απλά διότι πρέπει να σπαταλήσουν τον χρόνο ζωής  που τους πρόσφερε τόσο απλόχερα η Φύση και που δεν ξέρουν πώς να τον διαχειριστούν. Είναι αγνώμονες με την τύχη τους. Είναι νέοι. Θα μπορούσαν να θριαμβεύσουν σε κάποιον τομέα . Για να θριαμβεύσεις και να αφήσεις κάποιο στίγμα σε αυτήν την ζωή χρειάζεται κόπος, ιδρώτας και καμιά φορά, γιατί όχι, και δάκρυα.

Διαβάστε μαζί μου αυτό το άθλιο περιεχόμενο της ανάρτηση αυτού του ατόμου. Προσοχή. Νομίζει ο συντάκτης αυτού του σιχαμερού μηνύματος πώς έχει κάθε δικαίωμα να μολύνει τον ψηφιακό χώρο με την αθλιότητα των λεγομένων του. Σφάλει. Δεν έχει απολύτως κανένα τέτοιο δικαίωμα. Αν και νομικός φαίνεται πώς αγνοεί την έννοια της αυτεπάγγελτης επέμβασης της Δικαστικής Αρχής.

Διαβάζουμε:

Προσέξτε: «Ο βιασμός είναι μία σεξουαλική πράξη δίχως συναίνεση, δεν είναι καυτηριασμός χεριού ούτε αποκεφαλισμός, είναι ένα πήδημα». Αυτά γράφει και εννοεί ο συντάκτης της ανάρτησης.

Είναι προφανές πώς ο άνθρωπός αυτός έχει ξεφύγει. Είναι επικίνδυνος για τους συνανθρώπους του αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Πρόκειται για την επιτομή του «γονιδιακού φασίστα». Παροτρύνει αναγνώστες της ανάρτησης του να υιοθετήσουν συμπεριφορές που περιγράφονται λεπτομερώς από τον Ποινικό Κώδικα.  Διαθέτει το απαιτούμενο  προφίλ του βαρέως ψυχωσικού ασθενούς. Η περίπτωση του απαιτεί άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Είναι απορίας άξιον το γιατί δεν έχουν ήδη κινητοποιηθεί οι γυναικείες οργανώσεις και οι δικηγορικοί σύλλογοί, όχι μόνον αυτός της Θεσσαλονίκης στον οποίο γεωγραφικά ανήκει και ο ίδιος.

Ο συντάκτης αυτής της ανάρτησης δεν μπορεί να απολαμβάνει διαδικτυακής και ευρύτερα μιντιακής ασυλίας. Οι απόψεις του που παραπέμπουν σε άτομα που ανήκουν στην κατηγορία των κοινωνικών αποβλήτων δεν μπορούν να διαχέονται στον ψηφιακό χώρο ανεμπόδιστα. Πρόκειται για εγκληματική συμπεριφορά κατά συρροή.

Ο Θάνος Καρατσιώλης, διότι περί αυτού του προσώπου πρόκειται, νομίζει πως έχει το δικαίωμα να προσβάλει τους συνανθρώπους του, θεωρώντας πώς η δημοσιοποίηση της παράνομης, βάναυσης όσο και αποτρόπαιας συμπεριφοράς του είναι δικαίωμα. Είναι καιρός να καταλάβει πως δεν είναι, και πως η Δικαιοσύνη λειτουργεί για να αποκλείει τέτοια επικίνδυνα για την κοινωνική συνοχή άτομα από τον δημόσιο διάλογο. 

Ο Θάνος Καρατσιώλης αντιλαμβάνεται τον βιασμό ως μία απλή πράξη μη συναινετικής συμπεριφοράς. Προφασίζεται πώς αγνοεί την νομολογία. Προφασίζεται, διότι δεν συμφωνεί με αυτήν και επιδιώκει να την ανατρέψει. Ο Θάνος Καρατσιώλης είναι ένα δημόσιος κίνδυνος. Η Δικαιοσύνη οφείλει να διασφαλίσει την Κοινωνία επιβάλλοντας σε αυτό το απόβλητο την σιωπή. 

Δείτε το βίντεο με τις εμετικές απόψεις του Θάνου Καρατσιώλη:

 

 Source link

Facebook