12 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Τριήμερη άδεια από τη φυλακή έλαβε ο «Λάμπρος» της 17ης ΝοέμβρηΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 18:18

Τριήμερη άδεια από τη φυλακή έλαβε ο «Λάμπρος» της 17ης Νοέμβρη - Εξηγήσεις ζήτησε ο Κώστας Μπακογιάννης

Μετά την συμπλήρωση 20 χρόνων κάθειρξης ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, πήρε τριήμερη άδεια από τη φυλακή όπου κρατείται, στις 8, 9 και 10 Ιουλίου.

Ο «Λάμπρος» της «17 Ν», είχε υποβάλει αίτημα άδειας από τον περασμένο χειμώνα και σε συνδυασμό με το διδακτορικό που είχε πάρει από Πανεπιστήμιο της Γαλλίας, το Συμβούλιο των Φυλακών έκρινε ότι έχει τις προϋποθέσεις για του παραχωρηθεί η τριήμερη άδεια.

Αυτή άλλωστε ήταν και η πρώτη άδεια που έλαβε σε διάστημα 20 ετών, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17Ν» επικεφαλής της οργάνωσης,  ενώ όλα αυτά τα χρόνια δέχεται επισκεπτήριο μόνο από τη σύντροφο του Μαρί-Τερέζ Πεϊνό.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο «Λάμπρος» της 17 «Ν» είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες και ληστείες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Στο άκουσμα της είδησης ότι πήρε άδεια ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook έγραψε πως αν ισχύει η άδεια στο Γιωτόπουλο και αν έγινε εν κρυπτώ, τότε θα απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 18:24Source link

Facebook