10 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Επείγουσα ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου για τα πυρομαχικά του AntonovΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 21:18

Επείγουσα ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου για τα πυρομαχικά του Antonov

Επείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παγγαίου σχετικά με τα πυρομαχικά που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή μετά από την πτώση του αεροσκάφους Antonov, στο νομό Καβάλας.

Στην ανακοίνωση την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες από τα πυρομαχικά που μετέφερε το μοιραίο αεροσκάφος, σημειώνει:

Προσοχή !!!!

Όσοι πολίτες αγρότες κινούνται στην περιοχή γύρω από το αεροπορικό δυστύχημα και εντοπίσουν τα παρακάτω πυρομαχικά να ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ τον Δήμο Παγγαιου, τηλ επικοινωνίας 693 6108070 ή την Ελληνική Αστυνομία !!!

Στο μεταξύ μια μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να απενεργοποιηθούν τα πυρομαχικά που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή μετά την πτώση του αεροσκάφους Antonov, έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες οι αρμόδιες υπηρεσίες. Όπως αναφέρει το Kavalanews.gr, σε μια έκταση 1.000 στρεμμάτων περιμετρικά του σημείου της πτώσης του αεροσκάφους, επιχειρούν πέντε ομάδες του Τάγματος Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) με 36 άτομα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλη η διαδικασία θα διαρκέσει τουλάχιστον έναν με ενάμιση μήνα.

Επειδή η γεωργική έκταση που κατέπεσε το αεροσκάφος είναι φρεσκοοργωμένη, υπάρχει ανησυχία ότι τα βλήματα έχουν διεισδύσει στο χώμα, γεγονός που δυσχεραίνει την κατάσταση για την περισυλλογή τους. 

Στο σημείο θα παραμείνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να επέμβουν αν κριθεί απαραίτητο.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 21:33Source link

Facebook