17 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

39χρονη καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της μετά από χορήγηση ναρκωτικών ουσιώνΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 17:56

Πάτρα: 39χρονη καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της μετά από χορήγηση ναρκωτικών ουσιών

Σοβαρότατη καταγγελία ομαδικού βιασμού στην Πάτρα έρχεται στο φως της  δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με το θύμα να καταγγέλλει ότι εν αγνοία του ναρκώθηκε με άγνωστη ουσία και στη συνέχεια τη βιάστηκε.

Η 39χρονη γυναίκα πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, ενημέρωσε για το σοβαρό περιστατικό τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν συλλάβει δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών.

Κατά το δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή, καθώς οι δύο άνδρες οδήγησαν στο σπίτι του ενός την 39χρονη και αφού, όπως είπε, της έδωσαν εν αγνοία της ναρκωτική ουσία στη συνέχεια τη βίασαν.

Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ναι μεν υπήρξε με την γυναίκα ερωτική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεσή της.

Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου φέρεται να έλαβε χώρα ο βιασμός, δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 17:56Source link

Facebook