8 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Σε πορεία αποκατάστασης η ηλεκτροδότηση στην ΑττικήΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022, 14:32

ΔΕΔΔΗΕ: Σε πορεία αποκατάστασης η ηλεκτροδότηση στην Αττική

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις περιοχές της Βόρειας και Ανατολικής Αττικής που έχει διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, από το βράδυ της Τρίτης τέθηκαν εκτός λειτουργίας δύο γραμμές Μέσης Τάσης στην περιοχή και το πρωί της Τετάρτης άλλες δύο γραμμές (συνολικά τέσσερις), που τροφοδοτούν 210 υποσταθμούς, επηρεάζοντας περίπου 15.000 καταναλωτές.

Επίσης, με τα έως τώρα δεδομένα, έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης αντικατάστασης 100 περίπου στύλων Μέσης και Χαμηλής Τάσης και εξαρχής κατασκευής πέντε Υποσταθμών Μέσης Τάσης λόγω ολικής καταστροφής.

Έως το μεσημέρι της Τετάρτης επανηλεκτροδοτήθηκαν 90 υποσταθμοί, επιτυγχάνοντας την επανηλεκτροδότηση 6.700 καταναλωτών.

«Όπως προκύπτει από την έως αυτή τη στιγμή επιθεώρηση του Δικτύου, στα σημεία που έχει επιτραπεί η πρόσβαση στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν νέες ζημιές, εκτιμάται ότι μέχρι το απόγευμα θα επανηλεκτροδοτηθούν περίπου άλλοι 90 υποσταθμοί», αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Στις εργασίες αποκατάστασης των βλαβών απασχολούνται περισσότεροι από 300 τεχνικοί (συνεργεία ΔΕΔΔΗΕ και συνεργαζόμενων εργολάβων), με 120 οχήματα και μηχανήματα έργου, τα οποία εργάζονται πυρετωδώς σε όλα τα σημεία που είναι δυνατή η πρόσβαση, καθώς έως και αυτή την ώρα συνεχίζεται το έργο της κατάσβεσης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022, 14:48Source link

Facebook