10 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Aπουσίες και καταγγελίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών


Σε καταγγελία  των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, “για ασέβεια κατά του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου” προχώρησε ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Τεμπών  Δημήτρης Μαϊμάρης.

Συγκεκριμένα, τους κατηγορεί για “περίεργη” μη συμμετοχή σε τακτική  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και εξηγεί: “Στην πρόσκληση  που επιδόθηκε για τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών στις 19 Ιουλίου, αναφερόταν ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης. Όμως από την ημέρα επίδοσης της πρόσκλησης μέχρι την ημέρα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου προέκυψαν νοσήσαντες λόγω Covid -19 και επίσης, με ψηφισθείσα διάταξη επιτρεπόταν η συνεδρίαση και μέσω τηλεδιασκέψεως. Έτσι, ενημερώθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Κολλάτος και κα Κωστή και στάλθηκε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους το σχετικό link συμμετοχής. Παρ όλα αυτά από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων  κάνεις δεν παραβρέθηκε στην συνεδρίαση είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ η παρούσα  επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κα Μαρία Κωστή, με πρωτόγνωρο εκβιαστικό τρόπο δήλωσε ευθαρσώς ότι αν η απαρτία  εξαρτόταν  από  την παρουσία της, θα αποχωρούσε για να μην πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνεδρίαση. Πράγματι, αποχώρησε αλλά ευτυχώς υπήρξαν παρόντες δέκα πέντε δημοτικοί σύμβουλοι  με την συμμετοχή  των οποίων πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση. Ανάμεσα  τους ήταν παρών από την αντιπολίτευση, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Καρατέγος.”

Ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη συμπεριφορά των επικεφαλής των παρατάξεων “πρωτόγνωρη, απαράδεκτη και καταδικαστέα” και τονίζει πως  “τέτοιες συμπεριφορές στρέφονται κατά του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου και δεν τιμούν κανένα, πόσο μάλλον αυτούς που εκλέγονται για να εκπροσωπούν το συμφέρον των δημοτών του τόπου”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Source link

Facebook