10 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονηςΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022, 10:28

Δολοφονία στο Περιστέρι: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης

Οι έρευνες για τη δολοφονία της 17χρονης από το Περιστέρι, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της τη Δευτέρα το βράδυ, συνεχίζονται. Η αστυνομία έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στο κινητό της τηλέφωνο και τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media.

Ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας είναι ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε δεσμό. Ο φίλος της, πακιστανικής καταγωγής, αγνοείται από τη Δευτέρα. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η κοπέλα να ζήτησε από τον άνδρα να χωρίσουν και αυτός να την έπνιξε. Το σενάριο αυτό ενισχύεται αφενός από το γεγονός ότι ο άνδρας παραμένει άφαντος και αφετέρου από τις μαρτυρίες ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη Νικολέτα. 

Αυτό μαρτυρούν και τα μηνύματα που φαίνεται να είχε δεχθεί στο κινητό της η 17χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα και οι έρευνες συνεχίζονται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της. Φίλοι και συγγενείς της κοπέλας καταθέτουν πως ο άνδρας ζήλευε πολύ την 17χρονη και τη θεωρούσε «κτήμα» του.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022, 10:28Source link

Facebook