17 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στον δρόμο της ιατρικής αποκατάστασης ο ΘύμιοςΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022, 17:23

Πύργος: Στον δρόμο της ιατρικής αποκατάστασης ο Θύμιος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται όλες οι ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις ώστε να ακολουθήσει στην συνέχεια η ιατρική αποκατάσταση του Θύμιου Μπουγά.

Ο 39χρονος από τον Πύργο, που είχε συγκινήσει με την εξαφάνισή του ύστερα από το άγριο bullying που δεχόταν, βρίσκεται στην Αθήνα με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος». Σύμφωνα με το patrisnews, πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες εξετάσεις, κυρίως ενδοστοματικές ακτινογραφίες, ώστε οι γιατροί να έχουν μια πρώτη εικόνα για να σχεδιάσουν στη συνέχεια τις κατάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και το μοντέλο θεραπείας που πρόκειται να ακολουθήσει ο Θύμιος Μπουγάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» οι γιατροί που εξέτασαν τον Θύμιο φάνηκαν αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι, καθώς διαπίστωσαν ότι υπάρχει ικανοποιητική οστική μάζα στο πρόσωπό του, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις επεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022, 17:48Source link

Facebook