3 Οκτωβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Μέτρα από την αστυνομία για την ασφαλή διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κ16


Ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης  για την ασφαλή διαμονή των 1000 περίπου αθλητών και συνοδών τους που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ16 που θα διεξαχθεί από 21-27 Αυγούστου σε Λάρισα και Βόλο  και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, έχει εκπονήσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλιας.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε , χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, σύσκεψη μεταξύ Αξιωματικών της Αστυνομίας και συναρμόδιων Αρχών – φορέων.

Από την πλευρά της Αστυνομίας, στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, οι  Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, οι Διευθυντές των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου, οι Διοικητές των Τμημάτων Τροχαίας Λάρισας και Βόλου, των Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας και Μαγνησίας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, καθώς και προϊστάμενοι επιτελικών γραφείων.

Παρέστησαν επίσης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας  Βασίλειος Πινακάς, από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), ο Γενικός Διευθυντής  Ιωάννης Γιαννουρής και ο Διευθυντής Γεώργιος Χριστοφοράτος, από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (Ε.Α.Κ.Λ.), ο Πρόεδρος Ιωάννης Κουρδής και από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.), ο Πρόεδρος Ευάγγελος Μόρας.

Στη σύσκεψη  συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή της  διοργάνωσης και  δόθηκαν διακριτές οδηγίες – κατευθύνσεις προς το σκοπό αυτό.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται κάθε επιτυχία σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες και συνοδούς όλων των ομάδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

 Source link

Facebook