4 Οκτωβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ξύλο σε αστυνομικό που πήγε να σώσει το γιο του από ανήλικους ληστέςΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022, 18:13

Θεσσαλονίκη: Ξύλο σε αστυνομικό που πήγε να σώσει το γιο του από ανήλικους ληστές

Στιγμές τρόμου έζησε χθες το βράδυ, σε περιοχή κοντά στην πλατεία Ευόσμου, στη δυτική Θεσσαλονίκη πατέρας – αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, από ομάδα ανηλίκων του επιτέθηκε, όταν πήγε να προστατέψει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, χθες Τετάρτη λίγο μετά τις 21:00 μ.μ. δύο νεαροί δέχθηκαν επίθεση από μία ομάδα ατόμων ηλικίας 14-16 ετών, όταν προσπάθησαν να κλέψουν τον σταυρό που φορούσε ο ένας. 

Άμεσα ο ανήλικος κάλεσε τον πατέρα του – τον αστυνομικό στο επάγγελμα – ώστε να φτάσει άμεσα στο σημείο και να προστατέψει το παιδί του.

Στη συνέχεια η ομάδα των συγκεκριμένων ατόμων του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η προληπτική διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, Αστυνομικές Δυνάμεις κατέφθασαν στο σημείο, για να ξεκινήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία για το εν λόγω συμβάν, συνελήφθησαν έξι άτομα, ηλικίας 14-16 ετών.

«Είναι απαραίτητη η καθημερινή Αστυνομική δύναμη στην πλατεία και γενικότερα στο κέντρο του Ευόσμου, διότι οι περιπολίες ιδίως στην πλατεία πραγματοποιούνται μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο και συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Αυτά τα σημεία χρειάζονται 24ωρη φύλαξη για να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά βίας. Επίσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει ψηφιστεί εδώ και αρκετούς μήνες η τοποθέτηση καμερών στην πλατεία Ευόσμου, ωστόσο δεν έχουν γίνει κινήσεις για την τοποθέτησή τους» τόνισε ο Κοινοτικός Σύμβουλος Ευόσμου Σωκράτης Πασχαλέρης.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022, 18:49Source link

Facebook