5 Οκτωβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους o νεαρός που κατηγορήθηκε για βιασμό τουρίστριαςΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022, 04:57

Αιτωλοακαρνανία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους o νεαρός που κατηγορήθηκε για βιασμό τουρίστριας

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα ο νεαρός άνδρας, εις βάρος του οποίου έγινε καταγγελία για βιασμό από μια 24χρονη Βρετανίδα τουρίστρια στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο άνδρας που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της τουρίστριας απολογήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή Λευκάδας, καθώς χθες σχηματίστηκε η δικογραφία όταν συνελήφθη από τις Αρχές, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της 24χρονης Βρετανίδας.

Σύμφωνα με την τουρίστρια, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μπαρ στην περιοχή της Παλαίρου στην Αιτωλοακαρνανία και με την άσκηση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε και τη βίασε, όπως αναφέρει το agriniopress.gr.

Ο δικηγόρος του νεαρού άνδρα δήλωσε στο lefkadapress.gr ότι «η κατάθεση της μηνύτριας διαψεύστηκε από αντικειμενικά αποδεικτικά μέσα».

«Ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος με ελάσσονες περιοριστικούς όρους. Γεγονός το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Εισαγγελία και η Ανάκριση αντιλήφθηκε πλήρως αυτό που εξ αρχής ισχυριζόμασταν», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Δεν υπήρχε κανένα αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την κατηγορία που διαμορφώθηκε με βάση την κατάθεση της μηνύτρια, η οποία σύντομα διαψεύστηκε από πολλά αποδεικτικά μέσα», κατέληξε ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού άνδρα.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022, 04:57Source link

Facebook