4 Οκτωβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στους τουρίστεςΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022, 12:43

Μυλοπόταμος: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στους τουρίστες

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για την καταδίωξη στον Μυλοπόταμο και την επίθεση σε βάρος της οικογένειας Γερμανών τουριστών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Cretalive, ο 38χρονος και ο 36χρονος, παραδόθηκαν στις αρχές στις 03.00 τα ξημερώματα, παρουσία των δικηγόρων τους και αφού νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Ο 38χρονος, που διώκεται για κακούργημα, θα απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Ο 36χρονος απολογείται την Πέμπτη, καθώς αν και πλημμεληματικού χαρακτήρα το αδίκημα που αντιμετωπίζει, παραπέμπεται στον ανακριτή λόγω συνάφειας.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο ισχυρισμός που προβάλλει η πλευρά των κατηγορουμένων είναι πως τα πράγματα έγιναν διαφορετικά από αυτά που αναφέρουν οι τουρίστες.

Μάλιστα υποστηρίζεται ότι ο ένας εκ των Γερμανών, που είναι μποξέρ, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 38χρονο σε σημείο που να του προκαλέσει ζημιά στην μύτη, καθώς – όπως αναφέρεται – έσπασε το διάφραγμα.

Επικαλείται δε η πλευρά του 38χρονου ότι υπάρχει και σχετική ιατρική γνωμάτευση, ενώ – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα ζητηθεί και η εξέτασή του από ιατροδικαστή.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022, 12:43Source link

Facebook