3 Οκτωβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

128 κλήσεις δέχθηκε μέσα σε λίγες ώρες η ΠυροσβεστικήΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022, 19:31

Κακοκαιρία στην Αττική: 128 κλήσεις δέχθηκε μέσα σε λίγες ώρες η Πυροσβεστική

Κατά την σημερινή ημέρα, 24 Αυγούστου 2022, και από τις 07:30 π.μ. έως 18:00 μ.μ., λόγω εκδήλωσης ισχυρών βροχοπτώσεων, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 128 κλήσεις, στις κάτωθι περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα:

  • Στην Αττική, 78 κλήσεις, εκ των οποίων 64 για αντλήσεις υδάτων, δύο (2) για κοπές δέντρων, τέσσερις (4) για αφαιρέσεις αντικειμένων, και έξι (6) για απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλές σημείο.
  • Στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, 32 κλήσεις εκ των οποίων, 24 για αντλήσεις υδάτων, τέσσερις (4) για κοπές δέντρων και τέσσερις (4) για μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο.
  • Στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, τέσσερις (4) κλήσεις εκ των οποίων, δύο (2) για αντλήσεις υδάτων, μία (1) για κοπή δέντρου και μία (1) για πλύση οδοστρώματος.
  • Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τέσσερις (4) κλήσεις εκ των οποίων, μία (1) για άντληση υδάτων και τρείς (3) για κοπές δέντρων.
  • Στη νήσο Θήρα (Σαντορίνη), 12 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
  • Στη νήσο Μύκονο, έξι (6) κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
  • Στη νήσο Άνδρο, έξι (6) κλήσεις για αντλήσεις υδάτων

Υπενθυμίζουμε ότι, σήμερα 24 Αυγούστου 2022, εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Ε.Μ.Υ., λόγω των υψηλών ποσών βροχής και ραγδαιότητας των φαινομένων, που αναμένονται από σήμερα το βράδυ (Τετάρτη 24-08-2022) έως και αύριο το βράδυ (Πέμπτη 25-08-2022) για τις παρακάτω περιοχές:

Α. Για τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (κυρίως τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο) από σήμερα νωρίς το βράδυ έως τις πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη.

Β. Για την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας και Ημαθίας καθώς και για τα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης) από σήμερα το βράδυ έως και τις προμεσημβρινές ώρες αύριο Πέμπτη.

Γ. Για τις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως τους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας), την κεντρική και βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς (κυρίως το νομό Φθιώτιδας) από σήμερα τη νύχτα έως και αύριο το βράδυ της Πέμπτης.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://bit.ly/3KiTaBx

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας και όσους οδηγούν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα έντονα φαινόμενα, καθώς και τις επόμενες ημέρες, που αναμένεται να συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της Χώρας.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022, 19:37Source link

Facebook