30 Σεπτεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Θα σε κάψω, θα σε σκοτώσω θα έχεις την τύχη άλλων» απείλησε τη γυναίκα του ένας 45χρονοςΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 08:29

Βόλος: «Θα σε κάψω, θα σε σκοτώσω θα έχεις την τύχη άλλων» απείλησε τη γυναίκα του ένας 45χρονος

Tο μεσημέρι της Πέμπτης, άντρας αλβανικής καταγωγής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, καθώς απείλησε να σκοτώσει την σύζυγό του λέγοντας, πως θα καταλήξει εκεί που κατέληξαν όλα τα θύματα γυναικοκτονιών. Ο 45χρονος άντρας που καυγάδισε με την γυναίκα του, έμεινε  βράδυ της Τετάρτης στα κρατητήρια, μετά από μήνυση και ζήτησε προθεσμία, ενώ η σύζυγος που κατέθεσε την μήνυση δεν εμφανίστηκε ως μάρτυρας. Όπως είπε στο δικαστήριο, διατηρεί με την γυναίκα του μίνι μάρκετ στον Βόλο και η απειλή ειπώθηκε επάνω στον καυγά τους .

Σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου στην Αστυνομία την εξύβρισε, την απείλησε πως θα την κάψει, θα τη σκοτώσει και θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις δολοφόνησαν  οι άντρες τους. Την χτύπησε με το χέρι του στο πρόσωπο δυνατά, με αποτέλεσμα για κάποια ώρα η γυναίκα να έχει θολή όραση.  Εναντίον του ασκήθηκε από την εισαγγελική Αρχή ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συζύγου με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την προσεχή Τρίτη 30 Αυγούστου.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε πως μέχρι τότε δεν θα διαμένει μαζί με την σύζυγο και δεν θα την πλησιάσει. Παράλληλα το αυτόφωρο ήρε και την κράτησή του αφήνοντάς τον ελεύθερο.

 

Πηγή: gegonota.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 08:40Source link

Facebook