4 Οκτωβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Εκδρομή με τους φίλους του είχε πάει ο 15χρονος που έχασε τη ζωή τουΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022, 18:42

Χαλκιδική: Εκδρομή με τους φίλους του είχε πάει ο 15χρονος που έχασε τη ζωή του

Συγκλονισμένος από τον πνιγμό του 15χρονου αγοριού στην παραλία των Νέων Φλογητών είναι ο πρόεδρος της κοινότητας, Άγγελος Ιωαννίδης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος βρισκόταν σε μια κοντινή παραλία και ειδοποιήθηκε προκειμένου να σπεύσει με τον απινιδωτή που διαθέτει η κοινότητα προκειμένου να γίνει προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη ο 15χρονος «ήταν από την Σκύδρα» και βρέθηκε στην παραλία των Νέων Φλογητών μαζί με φίλους του «με εκδρομικό λεωφορείο που κάνει μονοήμερες εκδρομές».

«Το παιδί δεν ήταν με την οικογένεια του, ήταν με την παρέα του και είχε με εκδρομικό λεωφορείο μονοήμερη. Τα παιδιά έκαναν μπάνιο. Τώρα τι ακριβώς έγινε και πως έγινε δεν το ξέρω. Μάλλον ήπιε νερό και επήλθε ο πνιγμός. Κατεβάσαμε απινιδωτή, κάναμε προσπάθειες να το επαναφέρουμε το παιδί, αλλά απέβησαν όλες άκαρπες. Ήρθε και ασθενοφόρο. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Ήταν αργά. Δεν ανταποκρίθηκε καθόλου σε όλη τη διάρκεια που κάναμε ανάνηψη» είπε στη voria.gr ο κ. Ιωαννίδης.

Τόνισε ότι αμέσως μετά η σορός του 15χρονου μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια.

Πηγή: voria.gr

Διαβάστε ακόμη:


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022, 19:10Source link

Facebook