3 Οκτωβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Ο γάιδαρος δέχτηκε επίθεση από λύκο»Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022, 10:29

Οργή προκάλεσαν οι φωτογραφίες καθώς και το βίντεο από τα Γιάννενα που δείχνουν τον γάιδαρο γεμάτο αίματα στην άκρη του δρόμου. 

Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας, που συνελήφθη για την κακοποίηση, δηλώνει φιλόζωος και υποστηρίζει πως όχι μόνο δεν έβλαψε, αλλά θέλησε να φροντίσει το ζώο. Ο γάιδαρος, όπως υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του, είχε δεχτεί επίθεση από λύκο και ο ίδιος τον βρήκε τραυματισμένο. Οι κάτοικοι ενός ολόκληρου χωριού πάντως «βράζουν» μαζί του και ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία. Τα βίντεο που έχουν ανέβει στο Διαδίκτυο σοκάρουν.

 

 

Ο δικηγόρος του, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ισχυρίστηκε ότι το ζώο είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση λύκου και ο αντιδήμαρχος το ανέβασε στην καρότσα για να το μεταφέρει και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Για άγνωστο λόγο, όπως είπε, το πόδι του γαϊδάρου έπεσε στην άσφαλτο και δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. «Η θέση του εντολέα μου είναι ότι το ζώο αυτό είχε δεχθεί επίθεση από λύκο. Τραυματίστηκε στο στέρνο του, το ανέβασε στην καρότσα του αυτοκινήτου του να πάει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην πορεία, άγνωστο για ποιον λόγο και χωρίς να το αντιληφθεί προφανώς, το πόδι του ζώου έπεσε στην άσφαλτο, κρατώντας η τριχιά εντός της καρότσας το υπόλοιπο. Σύρθηκε για πόσα μέτρα και εν συνεχεία, όταν έπεσε όλο το ζώο, το αντιλήφθηκε ο φερόμενος δράστης, και αν δείτε το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα 10 μέτρα», είπε ο κ. Δημήτρης Δήμος.

Ο ίδιος είπε, ακόμη, ότι οι πλατφόρμες στο Διαδίκτυο έχουν κατακλυστεί από μηνύματα εκβιαστικά και απειλητικά εις βάρος του αντιδημάρχου και πως, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, «δικάζεται και καταδικάζεται ερήνην».

Ανέφερε επίσης ότι ο 63χρονος αντιδήμαρχος δεν μπορεί να ξύπνησε μια μέρα και να είπε «ας σύρω έναν γάιδαρο μέσα στο χωριό να με δούνε όλοι» και πως την εκδοχή ατύχημα δεν τη διερεύνησε κανείς.

Ο αντιδήμαρχος συνελήφθη, με την είδηση να προκαλεί αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο 63χρονος ανέφερε πως «ο γάιδαρος είναι μια χαρά, δεν έπαθε τίποτα και απομακρύνθηκε σε παρακείμενο κτήμα».

Διαβάστε επίσης: 

 

 

 Source link

Facebook