Δεν έφερε ούτε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά ούτε χτυπημένη σοβαρά ήταν 5χρονη, για την οποία δημιουργήθηκε αναστάτωση και διακομίστηκε από τη Σκόπελο στον Βόλο εκτάκτως χθες τα ξημερώματα…
Αναλυτικότερα συναγερμός σήμανε προχθές το απόγευμα στη Σκόπελο, όταν 5χρονο κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε από δέντρο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι του. Το παιδί ελληνικής καταγωγής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού από τους γονείς του και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Βόλου. Επιστρατεύτηκε το σκάφος «Δημήτρης – Κατερίνα», το οποίο ξεκίνησε από τον Αγνώντα για τον Βόλο, φτάνοντας στο λιμάνι στη 1.40 τα ξημερώματα.
Εκεί περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οδηγώντας το παιδί στο «Αχιλλοπούλειο» για νοσηλεία. Οι γιατροί έπεσαν πάνω του και τελικά, όπως διαπιστώθηκε, δεν έφερε καμία κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αντίθετα, βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση… Εξετάστηκε από νευροχειρουργό, ο οποίος της έδωσε εξιτήριο και χθες το μεσημέρι το κοριτσάκι επέστρεψε μαζί με τους γονείς του πίσω στη Σκόπελο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο ΆρθροSource link

Από skopelostv