25 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Παλαιό Φάληρο: Ληστεία σε ταχυφαγείοΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 08:48

Παλαιό Φάληρο: Ληστεία σε ταχυφαγείο - Συνελήφθη ο ένας δράστης

Το χρηματοκιβώτιο γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού προσπάθησαν να αρπάξουν τα ξημερώματα δύο άγνωστοι στο Παλαιό Φάληρο αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 190. Με την απειλή των όπλων τους, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και πήραν το χρηματοκιβώτιο. Την ίδια ώρα είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και ενα περιπολικό έφτασε στο σημείο. Οι δράστες, όπως-όπως, άφησαν το χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο.

Ακολούθησε καταδίωξη και στην οδό Κυνοσάργους στο Νέο Κόσμο το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε καθώς έπεσε πάνω σε άλλα σταθμευμένα οχήματα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν 20χρονο Αλβανό ενώ ο συνεργός του διέφυγε.

Το αυτοκίνητο, που όπως αποδείχτηκε ήταν κλεμμένο, θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την συλλογή αποτυπωμάτων. Στο μεταξύ ο νεαρός θα εξεταστεί από αστυνομικούς της ασφάλειας ώστε να διαπιστωθεί αν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν ή αν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 08:57Source link

Facebook